Friday, February 8, 2013

ADIK ADAM SYUKRI Meninggal Dunia


ADIK ADAM SYUKRI

Salam Jumaat...,

Siapa yang mak mak mesti ramai tahu pasal kes Adik Adam ni...nama sebenar dia ialahAHMAD ADAM SYUKRI  yang lahir secara vacum pada 4/3/2012, masa dilahirkan adik adam keluar dalam keadaan flat dan kekurangan oksigen dan  lebih menyedihkan lagi adik adam telah mengalamai BRAIN DAMAGED (SERVE HIE) atau lebih dikenali sebagai kerosakan pada urat saraf otak....serius sangat menyedihkan bila gua baca kisah adik ADAM.

Otak adik Adam rosak teruk dan dia tak pandai untuk menelan air liur dia sendiri dan bergantung kepada mesin oksigen ketika dia hidup...

Ketabahan mak kepada adik Adam iaitu NORAISYAH MD MALENA sangat gua kagum kerana lebih kurang dekat setahun dia tabah menjaga adik Adam..dipahamkan lebih kurang 1 jam sehari sahaja tidur kerana menjaga adam...bila baca pasal kes adik adam ni air mata gua mengalir secara tiba-tiba kerana usia adik Adam lebih kurang dengan anak gua ...tak boleh bayangkan perasaan kalau jadi kepada diri sendiri..ya ALLAH berilah keluarga aku kesihatan .

Adik Adam selamat menghembuskan nafasnya yang terakhir semalam 7/2/2013 di Institut Pediatrik, Hospital Kuala Lumpur.., Adik Adam akan dikebumikan hari ini 8/2/2013 di tanah perkuburan Islam Kabong selepas sembahyang jumaat arini..

Boleh baca kisah adik Adam di facebook dia di SINI <----- p="">

 =(Detik-detik sayu ketika pengurusan jenazah Allahyarham Adik Adam sebelum diterbangkan ke hampung halamannya di Sarikei Sarawak semalam.

Ciuman terakhir dari ibu..semoga adik adam bahagia di sana.. Al-fatihahKe syurga la tempat mu wahai adik ADAM....AL -FATIHAH
  =(

(dari blog erti kehidupan)

1 comment: