Tuesday, March 22, 2011

Nak Handbag Baru!!!

Disebabkan handbag yang aku pakai skang ini mengalami sedikit kecacatan (butang tercabot)... Huhuhu.. ganazz kan... padahal handbag aku tuh yang En.Aboy bg mase besday aritu... Baru brape bulannn kannn... hihihihihi.. Tapi still elok.. bole guna... tapi saje Gatal nak handbag baru.. ngaaaaa~
Last week mase aku dok sebok cari sunglasses baru kat Charles & Keith.. aku usha lah sekali handbag2 baru.. NEW ARRIVAL... Mantoppp!! Memang harus aku rembat 1 ni... Tapi tunggu gaji wey.. Huhuhuhuhu....
Adalah beberapa design aku suka dengan konsep "Down to Earth" Dan " Aquamarine And Vacation".. jom layan...
cantik kaler ni kan.. suka sgt simple..... =)

Oh.. Yang ini pon... gray kaler... versatile sgt!

Oh.. Oh.. ini nampak urban kan.....
Sebenarnye ada lagi yang aku sukaa!! OMJ!! Susa la rambang mata!!! Semua pon cecantikkkk belaka!!!! Mesti Grab jugak Handbag satu!!!! Ajak En.Aboy laaaaaaaa nanti... Heeeeeeee~


TQ Charles & Keith > http://www.charleskeith.com/CK/campaign?lang=en

4 comments:

  1. nanti dah beli jgn lupa beli utk i 1 ye HUHUHU ;)

    ReplyDelete
  2. kalo nak handmade handbag try tgk blog sy http://handbag-myhandbag.blogspot.com

    ReplyDelete